Jaren geleden hebben zes natuur- en fotografieliefhebbers de krachten gebundeld en zijn dit online en gratis magazine begonnen. In dit magazine staat de natuur in Nederland centraal. Ons land heeft heel erg veel te bieden als het gaat om natuur, alleen vergeten wij dit wel eens. De insteek van het magazine is dan ook om jullie als lezer te inspireren en uit te dagen om de natuur in te gaan en het zo beter te leren kennen. De artikelen in ons magazine zullen variëren over mooie plekken, fotografie tips en weetjes over de dieren in onze natuur.


Deel je mooiste foto's met ons voor in het magazine.Het archief


De redactie

Robbie Veldwijk

Robbie Veldwijk | Fotograaf

Begon met het fotograferen van alles om hem heen, maar richt zich de laatste jaren vooral tot de natuur. Van landschappen tot de kleinste insecten, met zowel zijn camera als smartphone.

Yvonne van der Mey

Yvonne van der Mey | Fulltime pro-natuurfotograaf

Woont en werkt al bijna 40 jaar in een prachtig natuurgebied op de Veluwe. Werkt regelmatig in Europa en zuidelijk Afrika (als de situatie het toe laat). Geeft cursussen, workshops, lezingen, fotoweekenden en fotoreizen. Gaat “voor alles wat mooi is”. Van dauwdruppel tot leeuw en alles daar tussen in!

Pieter van Roijen

Pieter van Roijen | Fotograaf & instructeur content creation

Pieter van Roijen is parttime fotograaf met zijn roots in Rotterdam.  Veel van zijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas. Ook fotografeert hij graag natuur en landschappen in binnen- en buitenland.

Heleen Verduijn | Functie

Paar regels over jezelf

Frans Kapteijns | Functie

Paar regels over jezelf

Michel Grobbe | Functie

Paar regels over jezelf

Nielke Kapteijns | Functie

Paar regels over jezelf


Schrijf je in voor ons gratis magazine.