Beekbergerwoud mijn favoriet!

Het is alweer een enige tijd geleden dat ik met een paar leden van www.055photowalks.nl naar het Beekbergerwoud ben gegaan en jullie zullen de foto’s ook al wel ergens voorbij hebben zien komen. Ik woon nu al mijn hele leven in Apeldoorn maar ik was nog nooit op die locatie geweest. Ik had wel eens van de locatie gehoord en foto’s van gezien, maar nooit de drang gehad om er zelf eens naartoe te gaan. Totdat het idee kwam om er gewoon maar eens heen te gaan om er tijdens het gouden en blauwe uurtje te fotograferen.

Samen met mijn statief en wat fotografie vrienden zijn we er in de namiddag naartoe gegaan en was ik verbaasd over het moois wat ik zag. Ik snap echt niet waarom ik daar niet eerder naartoe ben gegaan. De combinatie van water, natuur en mooie luchten had mij veel eerder al mooie plaatjes op kunnen leveren.

In het motto van beter laat dan nooit, ben ik in ieder geval blij dat ik deze locatie gevonden heb en zal ik hier vaker te vinden zijn. Ik weet nog niet precies hoe of wat, maar ik denk dat ik in de winter hier ook wel mooie plaatjes kan gaan maken! En wat betreft macrofotografie zal ik hier ook nog wel eens aardig uit de voeten kunnen!

IMG_4051_2_3_5_6_tonemapped

IMG_4021_2_3_5_6_tonemapped

Geef een reactie