Bom in eend boom

Afgelopen dagen heeft het flink gestormd in Nederland en daar zijn ook wel de effecten van te zien. Zo was ik afgelopen woensdag onderweg naar huis en reed ik langs deze boom die omgevallen was.

Precies deze boom had ik op 1 juni 2014 ook al gefotografeerd, deze stond er toen wel veel beter bij. Tegen een mooie zonsopkomst fotografeerde ik de boom vanuit een laag standpunt. Afgelopen donderdag plaatste ik een nieuwe foto van deze boom op mijn Facebook pagina, hij was omgevallen. Wat voor mij gewoon een mooie boom was op een boom landschap bleek niet alles te zijn.

Uit de verschillende reacties kwam naar voren dat deze boom in 2011 als belangrijk deel van het decor heeft gediend in een OHRA reclame. In eerste instantie zei het mij niets, maar na het zien van de reclame begon er toch wel een lampje te branden. Onderaan dit artikel heb ik de reclame toegevoegd, kende jij hem al?

Het is zonde dat de boom is omgevallen, fotografisch gezien was het echt een hele mooie en ook nog eens op een gunstige plek. Inmiddels is de boom opgeruimd en is het mooie plaatje niet meer te maken. Maar gelukkig zijn er nog zat mooie bomen zoals deze, dus dat gaat vast wel weer goed komen.

bom_in_eend_boom

Geef een reactie