Drie dagen geen zin om te fotograferen!

Als je naar buiten kijkt dan is het weer niet echt fantastisch te noemen de laatste dagen. Het is koud, het regent en waait en er ligt geen sneeuw. Ook voor mij als fotografie-liefhebber is het echt helemaal niks, ik kan hier niet zoveel mee. Met dit weer is het wel lekker om weer eens terug te kijken naar foto’s die ik eerder gemaakt heb.

Afgelopen zomer heb ik 3 weken rondgereisd in Indonesië. Het grappige was dat ik de eerst drie dagen totaal geen zin had om te fotograferen, hoe mooi het dan dan ook was. Op de één of andere manier moest ik alles eerst even lekker op mijzelf in laten werken voordat ik zin had om te gaan fotograferen.

Dag drie sloten we af gezellig bij een restaurant langs het strand op het eiland Gili Air. Na twee dagen waarin we vooral aan het reizen waren konden we nu even lekker met een drankje genieten van het fantastische uitzicht. En of het uitzicht fantastisch! We werden getrakteerd op een mooie zonsondergang dus op dag drie dan eindelijk mijn camera uit de tas gehaald!

IMG_4932-3

IMG_4928-2

Geef een reactie