Opnieuw geïnspireerd tot #mijnfoto 2016!

Opnieuw heeft Henk-Jan Winkeldermaat mij geïnspireerd met zijn initiatief; Mijnmoment. In 2012 is het hem ook al eens gelukt en ben ik daardoor begonnen met #mijnfoto. Dit jaar komt er weer een editie van #mijnfoto, hiervoor heb ik inmiddels al verschillende fotografen uitgedaagd om hun mooiste, leukste of meest dierbare foto van dit jaar in te sturen.

Sinds 2003 vraagt Henk-Jan zijn netwerk hun meest dierbare, belangrijkste, mooiste, meest aangrijpende of karakteristieke moment van het afgelopen jaar vast te leggen in een verhaal. Zelf heb ik één keer eerder meegedaan met Mijnmoment, namelijk in de 2013 editie. Ik heb toen mijn reis door Thailand en Laos vastgelegd in een verhaal. Mijn bijdrage van 2013 kan je teruglezen via www.mijnmoment.com.

Vanaf 1 januari 2017 worden de #mijnfoto inzendingen geplaatst op een hiervoor speciaal ingerichte pagina op mijn website. Inmiddels zijn er al mooie inzendingen binnengekomen van onder anderen; Martijn van der Nat, Justin Sinner, Caroline Verhees, Marianne Rouwendal, Yvonne van der Mey en Adriaan Holsappel. Dit beloofd een mooie serie te worden!

Wie A zegt moet ook B zeggen, dus nu moet ik zelf ook nog meedoen. Dat valt me nog best tegen eigenlijk, ik kan de keuze van de foto nog niet echt maken. Kies ik nou voor de beste, leukste of meest dierbare foto…

Heb jij geen persoonlijke uitnodiging gehad om mee te doen maar lijkt het je wel leuk? Dat kan natuurlijk, ga dan naar www.robbieveldwijk.nl/mijnfoto/ en stuur jouw #mijnfoto van 2016 in.

2 thoughts on “Opnieuw geïnspireerd tot #mijnfoto 2016!

    • Goedemorgen Ron, het moment om je #mijnfoto in te zenden kon tot 31 december 2016. Als je via de contactpagina even een mail stuurt mag je wat mij betreft nog meedoen! Groeten Robbie

Geef een reactie