Wat is jouw ‘#mijnfoto‘ van 2020?

In het motto van ‘kill your darlings’ daag ik jullie uit om eens kritisch te kijken naar je gemaakte foto’s van 2020. Voor #mijnfoto ben ik opzoek naar je mooiste, leukste of meest dierbare foto van 2020. Naast de foto is ook het verhaal erachter leuk om te lezen voor iedereen. Benieuwd naar de inzendingen van 2016, 2017, 2018 en 2019? Scroll dan even door naar beneden en laat je inspireren.

Dat het niet makkelijk is om uit je eigen foto’s de ‘beste’ te kiezen weet ik. Maar je mooiste foto selecteren is ook leerzaam, je zal anders en kritisch moeten kijken naar je eigen foto’s. Wil je ook meedoen aan #mijnfoto? Stuur dan jouw inzending in via onderstaand formulier.

Wanneer het je gelukt is om een keuze te maken zou ik het leuk vinden als je deze instuurt voor #mijnfoto. Probeer dan in 150 tot 300 woorden te omschrijven waarom dit je ‘beste’ foto van 2020 is.

Vanaf 1 januari 2021 ga ik de foto’s plaatsen op een speciaal ingerichte pagina op deze website, dit zal dan één overzicht worden van alle ingezonden foto’s voor #mijnfoto. De ingestuurde foto’s zullen alleen voor #mijnfoto gebruikt worden. Bij deelname heb ik het volgende van je nodig:

– Wie ben jij als fotograaf? (100 woorden)
– Wat is jouw foto van 2020? (1280 px breed)
– Wat is de titel van je foto?
– Waarom is het deze foto geworden? (150 tot 300 woorden)
– Waar kunnen we je online vinden?

Vragen? Neem dan via onderstaand formulier contact op. Doe je mee? Stuur dan hieronder jouw inzending in.

Let op: Bij incomplete inzendingen kan het zijn dat je deelname aan #mijnfoto 2020 niet geplaatst zal worden.

Deelnemen aan #mijnfoto 2020 kan t/m 31 december 2020!

E-mail

Naam

Wie ben jij als fotograaf? (min 100 woorden)

Waar kunnen wij je vinden op het web?

Titel van jouw #mijnfoto 2020

Waarom is dit jouw #mijnfoto? (min 150 tot 300 woorden)

Jouw #mijnfoto van 2020 (zonder watermerk en max 10mb)

Het #mijnfoto overzicht van 2019.
                                                    

Het #mijnfoto overzicht van 2018.
                                   

Het #mijnfoto overzicht van 2017.
                                              

Het #mijnfoto overzicht van 2016.
Robbie Veldwijk Miriam Drieman Mario van den Brande Anne van der Veeken Edwin Koerhuis Bianca Kiel Nathalie Jongedijk Yvonne Wijsman Ton Ensing Marc Bontenbal Cor de Hamer Sonja Renkema Jeffrey de Grijs Susan Hardeman Erik Bilstra Elja Trum Peter van Veen Justin Sinner William van der Elsen Waldo Aikema Fokko van der Leest Sjoerd van der Wal Angela Stouten Tejo Ligtvoet Yvonne van der Mey Donny de Rijke Fred van Kempen Marianne Rouwendal Pierre Pinkse Henk Braam Karen Verbruggen Lian van Hengel Henk Pijnappels André Ruiter Marlon Paul Bruin René Wouters Koen Miseur Ernst jan Peters Arjan de Jong Jan Brok Lex Eggink Erik van Rosmalen Martijn van der Nat Caroline Verhees Henk Roosing Paul van Hemel Maarten Krabbendam Simone Felder Sjoukje Postma  Frank Bos Ferdi Kuipers Adriaan Holsappel Josette Veltman-de Greef Jan van der Knaap