Adriaan Holsappel | #mijnfoto 2019

Mijn DNA zegt dat ik van surrealisme moet houden. En dat is ook zo volgens diverse persoonlijkheidstesten. Graag kijk ik naar schilderijen van o.a. Dali of Willink. In het jaar 2018 heb ik in momenten waar ik minder aan fotografie toe kwam, met bijv. minder interessant weer in de winter periode, surrealistische creaties gemaakt van een greep uit mijn archief. Deze zwart wit creaties zijn te zien op mijn website.

Met het idee daarvan ga ik komende tijd vooruit bedenken wat ik aan surrealistische beelden zou kunnen maken en daar speciaal foto’s voor nemen om deze in photoshop te bewerken tot één boeiend beeld. Dit beeld kwam tot stand in een vakantie in Zeeuws Vlaanderen. De foto van mijn hand heb ik met off-shoe flitsers in mijn atelier gemaakt. Ik wil dit jaar creativiteit aankaarten voor #mijnfoto 2019 door deze foto in te zenden.

Adriaan Holsappel
Adriaan Holsappel (1975) is een lens-based kunstenaar in Nederland. Van 1994 tot 2016 heeft hij gewerkt als grafisch vormgever. De foto’s die hij maakt komen voort uit zijn gevoel en laten zien wat hem intrigeert. In 1991 en 1993 studeerde hij grafisch vormgeving in Almelo waar fotografie in het vakkenpakket zat. Zijn werk is tentoongesteld in Nederland, België, Engeland en Italië.

Website: www.adriaanholsappel.nl

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2019? Kijk dan hier!

Geef een reactie