Angela Stouten | #mijnfoto 2016

Via Inez Scheper van PrettyTall/ToughTall kreeg ik de opdracht om het Nederlands Volleybalteam heren te fotograferen. Als team, individueel in de kleding van ToughTall en een tikje spannend uitdagend voor een mannenkalender. Een hele uitdaging, moest allemaal best snel en constant stond het gehele team over je schouder mee te kijken. De druk was aanwezig. Om er dan toch voor te kunnen zorgen dat je alles fotografeert wat afgesproken is en de klant tevreden is dan geeft dat een enorme kick.

Je begint eraan en denkt oh gaaf leuke opdracht, het komt dichterbij en je krijgt toch kriebels van komt het goed, kan ik dat. Heb ik alles op orde etc. Ik ben dan ook mega trots op de gehele serie die afgeleverd is. Portretfoto’s, teamfoto’s en de handtekeningfoto’s maar vooral de spannende foto’s die zijn gaaf!!!! Kalender is te bestellen bij PrettyTall!

Over Angela Stouten
Een zoveel mogelijk genietende fotograaf van alle dingen die op mijn pad komen, mijn gezin voorop en daarna mijn familie/vrienden en kennissen. Het liefst breng ik mijn tijd door met die mensen. Het is dan ook niet voor niks dat samenwerken met mensen in de fotografie het meest bij mij past. De ontmoetingen, de kennismaking, het vertrouwen krijgen en dan samen naar iets moois toe werken, dat is genieten. Bij elke nieuwe fotografieopdracht de spanning blijven voelen, het willen blijven presteren, de lat hoog blijven leggen en daarna met een tevreden gevoel naar huis rijden van ja het was gezellig/fijn/mooi etc. Dat ben ik!

Website: www.angelastouten.nl
Facebook: Angela Fotografie
Instagram: Angela Stouten

Angela Stouten

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2016? Kijk dan hier!

Geef een reactie