Arie Flokstra | #mijnfoto 2020

De boom op deze foto heb ik al een tijdje op het oog. Ik zag hem een keer prachtig in het licht van een zonnestraal, die precies in de kruin scheen, staan. Helaas had ik geen kaartje in mijn camera. Dat overkomt me nu niet meer. Die foto zit nu gewoon in mijn hoofd… Maar met het licht van de ondergaande zon is dit ook een geschikte locatie. Gewacht op de juiste omstandigheden en er heen gereden. Het mooie was dat er ook nog ganzen aanwezig waren. Zo nu en dan kwam er een koppeltje aanvliegen. Deze is er een van velen die ik geschoten heb, mijn favoriet. Alles komt bij elkaar. Ik ben namelijk gek op vogels, wolken én bomen!!!

Over Arie Flokstra
Ik ben een fervent natuurliefhebber en fotografeer vooral landschappen, dieren en vogels in het wild. Ik ben al op jonge leeftijd begonnen met fotograferen en heb mezelf steeds meer ontwikkeld in de techniek. Het meeste door zelf te doen maar op een gegeven moment ook een opleiding gevolgd aan de fotovakschool en een jaar of tien in de fotografie werkzaam geweest. Echter dit betrof steeds meer het verkopen van apparatuur en steeds minder fotografie in de praktijk.

Uiteindelijk heel iets anders gaan doen qua werk. De laatste jaren mijn hobby weer opgepakt en sinds ik Instagram heb ontdekt steeds fanatieker geworden. Af en toe verkoop ik mijn werk doordat mensen mijn werk ergens tegenkomen en me benaderen. Onlangs mijn spiegelreflex van Canon ingeruild voor een micro 3/4 van Panasonic met een paar prachtige Leica objectieven. Ik hoop hier nog heel lang plezier van te hebben. Ik heb me pas aangemeld bij Werk aan de Muur en hoop via dit medium mezelf ook wat meer op de kaart te zetten.

Instragram: arie_flokstra
Website: www.arieflokstranatuurfotografie.jouwweb.nl
Werkaandemuur.nl: Arie Flokstra Natuurfotografie

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2020? Kijk dan hier!

Geef een reactie