Arno de Bruin | #mijnfoto 2019

Deze foto heeft een heel mooi verhaal. Een verhaal wat deze foto uniek maakt, een verhaal hoe deze foto technisch tot stand is gekomen, maar ook de weg er na toe. Dat verhaal mag Arno gaan vertellen als spreker op de Professional Imaging 2020. Toch blijft het verhaal van Najma en Daan die als bruidspaar op deze foto staan het allermooiste verhaal van deze foto, want dat draait om leven en liefde. Een verhaal waar je als fotograaf tijdens je werk ook een traantje bij wegpinkt. The tree of Life & Love is ook de cover van Focus Magazine. Het eerste nummer van het nieuwe decennium.

Arno de Bruin
Arno is sinds 2007 professioneel bruidsfotograaf en sinds 2009 samen met zijn vrouw Susanne ook het fotografen duo achter Trouwdag in Beeld. Arno is altijd op zoek naar vernieuwende, unieke en creatieve beelden en tovert met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige trouwfoto’s tevoorschijn.

Vrienden en collega’s omschrijven Arno als een spontane fotograaf vol met passie, veel humor, enorm creatief en gewoon zichzelf. Hij is een specialist in het werken met licht en is kenmerkend en scherp op de mooiste momenten.
Website: www.trouwdaginbeeld.nl – www.becreative.studio
Facebook: Arno de Bruijn
Youtube: Arno de Bruin
Instagram: arnodebruijn

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2019? Kijk dan hier!

Geef een reactie