Cor de Hamer | #mijnfoto 2020

Het is zaterdag 14 november. In de eerste 2 weken van november volgende de veranderingen in het bos elkaar snel op. Het weekend ervoor was ik ook al naar het Speulderbos gereden. Maar het was toen te druk en de nevel ontbrak die nodig is voor een beetje sfeervolle foto’s. Voor deze zaterdag leken de voorspellingen goed. Het zou ‘s nachts regenen en ‘s morgens droog zijn. De zon zou in de loop van de morgen kunnen doorbreken.

Op tijd opgestaan dus om weer richting het Speulderbos te rijden. Helaas bleken de weersvoorspellingen niet uit te komen. Het regende nog en dat zou tot een uur of 11 duren. Toch maar besloten om te gaan en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Door de regen was het erg rustig in het bos en de sfeer was bijzonder. De kleuren van het laatste gele blad aan de grote beuken werden nog intenser door de lichte regen. Een geslaagde morgen fotograferen in een bijzonder bos.

Over Cor de Hamer
Autodidactisch fotograaf uit Apeldoorn met de natuur als belangrijkste inspiratiebron. Naast sfeervolle landschappen vormen macro foto’s en ook een aanzienlijk deel van mijn repertoire. Dierenportretten en nachtfotografie in steden krijgen de laatste tijd ook steeds meer mijn interesse. Compositie, sfeer en lichtval zijn de belangrijkste elementen in mijn foto’s. Een goede foto brengt een bepaald gevoel in je naar boven.

Website: www.cordehamer.nl
Instagram: cordehamer, cordehamer.photography, veluwefoto, pugsincrime, flowerfungi
500px: Cor de Hamer
Viewbug: Cor de Hamer
GuruShots: Cor de Hamer

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2020? Kijk dan hier!

Geef een reactie