Cor van Wijngaarden | #mijnfoto 2020

Dit is #mijnfoto 2020 geworden omdat ik na twee weken plat te hebben gelegen met rugklachten en weer rustig aan aan de slag ben gegaan. Wij moesten in Mariëndal onderhoud plegen aan de bomen en struiken. Dat hield in dat wij overhangende takken e.d. moesten snoeien. Ik heb in de afgelopen twee jaar door mijn fotografie ook mijn collega’s enthousiaster gemaakt.

Op de eerste dag na mijn rugklachten zag mijn collega deze mooie Buizerd zitten. De glimlach en de blik in de ogen van deze verstandelijk beperkte man was goud waard. Nadat deze man mijn camera voor mij uit de auto had gehaald, was ik in staat om deze mooie vogel vast te leggen.

Over Cor van Wijngaarden
Een eenvoudige 60 jarige hobbyfotograaf, die regelmatig in de natuur te vinden is om een ieder te laten mee genieten wat de natuur ons te bieden heeft. Ook tijdens mijn werkzaamheden bij Landschapsbeheer in Den Helder heb ik dagelijks een camera bij mij. Ik ben op mijn 16e begonnen met fotografie door met eerste salaris een Practica camera te kopen. In de loop der jaren heb ik enige ervaring opgedaan en ben mij meer en meer gaan toeleggen op natuurfotografie.

Website: www.corvanwijngaarden.nl
Facebook: Canon Cor

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2020? Kijk dan hier!

Geef een reactie