Mans Rademaker | #mijnfoto 2019

Nog nooit heb ik zoveel verschillende paddenstoelen gezien en gefotografeerd als in 2019. En dichterbij kwamen ze nog nooit, want deze is letterlijk genomen voor de deur van mijn huis in het gemeente plantsoen. In eens stonden daar 25 vliegenzwammen te pronken! Tientallen mensen stopten hun auto voor mijn deur om er met hun mobiel foto’s van te maken.

Ik weet zeker dat niemand anders een foto gemaakt heeft die ook maar een klein beetje in de buurt komt bij deze foto. Ik moest letterlijk plat op de buik met mijn 35mm lens. Opnieuw stopten er mensen, maar nu om te kijken wat ik aan het doen was. Ik ging op zoek naar het deurtje van kabouter plop maar vond het niet. Qua compositie is hij nog wat rommelig maar het verhaal er omheen maakt het plaatje voor mij compleet. Dit is voor mij ‘bijzondere natuur in de stad’. Auto, huizen en paddenstoel.

Mans Rademaker
Ik ben amateurfotograaf naast dat ik professioneel videograaf ben. Voor mij zijn dat twee compleet verschillende dingen die ik in eerste instantie niet kon combineren. Ik ben zelfs een tijdje gestopt met fotograferen. In 2019 kocht ik mijn eerste full-frame camera en heb de hele zomer elke dag gefotografeerd. Ik ben dol op groen maar hou ook erg van architectuur. Scherptediepte is mijn grootste uitdaging. Ik kijk graag anders en wil dat ook graag laten zien. Vaak lukt dat niet maar dat maakt alleen maar dat je er meer van geniet als het wel lukt. En genieten is het doel van mijn leven. Fotografie helpt daarbij!

Facebook: Mans Rademaker

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2019? Kijk dan hier!

Geef een reactie