Marianne Rouwendal | #mijnfoto 2016

Niet bijzonder maar wel een, voor mij, mooie herinnering. Om een aantal redenen tracht ik het vieren van mijn verjaardag altijd te ontlopen door er een paar dagen tussenuit te gaan of vakantie te gaan vieren. Dit jaar viel de keuze op de kust en manlief had een paar dagen een appartement aan de kust bij Bloemendaal geregeld. Aan de westkant hadden we uitzicht over zee en de oostkant over de Kennemer Duinen. 

De weersvoorspellingen waren niet geweldig en het was behoorlijk koud voor de tijd van het jaar (april). Ook in het appartement was het kil en was je geneigd diep onder je dekbed te kruipen. Nu kun je niet altijd alles ontlopen en is het niet gewenst je telefoon op de voicemail te laten staan als mensen je willen feliciteren, bovendien kunnen er ook nog opdrachtgevers bellen. Het gevolg is dan vaak op zo’n verjaar-dag dat je overal waar je bent met een telefoon aan je oor geplakt staat/zit/loopt om de goedbedoelde felicitaties in ontvangst te nemen. En dat vind ik dan toch wel een dingetje.

Die bewuste ochtend hoor ik dan ook al redelijk vroeg het bekende deuntje van mijn ‘lultalie’. Ook meende ik het geluid van kletterende regen te horen en ik baalde al voordat de dag goed en wel was begonnen. Eénmaal echt wakker ging ik overeind zitten en staarde verbaasd door het tegenover liggende raam naar buiten. De telefoon heb ik niet opgenomen en de kou was ik vergeten.

Over Marianne Rouwendal
Niet alleen een gepassioneerd portret- en reportagefotograaf, die veel in de natuur te vinden is in opdracht en hobbymatig. Maar zeer zeker ook een fotografiecoach. Heerlijk vind ik het om mijn kennis over te dragen tijdens de workshops, welke ik ook een aantal jaren in het dierenpark Amersfoort heb mogen geven.

Website: www.mrtfotografie.nl
Facebook: MRTfotografie
Twitter: @MRTfotografie

Marianne Rouwendal

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2016? Kijk dan hier!

Geef een reactie