Martijn van der Nat | #mijnfoto 2017

De Posbank stond al jarenlang hoog op mijn lijstje en in 2017 kwam het er eindelijk van om te gaan. De weersvoorspelling was mist en natuurlijk wil je sowieso het klassieke shot met de heuvels in de mist. Alle voorspellingen wezen erop dat de mist er zou zijn op de geplande ochtend. Dus de avond ervoor mijn wekker zeer vroeg gezet en gewoon gegaan… Bij het opstaan bleek al dat er geen mist zou zijn. Vol goede hoop toch maar de 2 uur durende rit aangegaan onder het motto; niet geschoten is altijd mis. Ik kon op zijn minst de omgeving daar eens gaan verkennen.

Bijna aangekomen op de parkeerplaats bij het paviljoen werd ik staande gehouden door een boswachter vergezeld door politie. Officieel mag je niet in het park zijn voor zonsopkomst… en ik was iets te vroeg. De boswachter legde uit dat er veel wild wordt aangereden en dat het wild van slag raakt door het vele verkeer. Ik mocht gelukkig met een waarschuwing doorrijden. Hoewel geen mist was het toch een geweldige ervaring met een heerlijk resultaat!

Over Martijn van der Nat
Martijn van der Nat geboren in 1972 in Leiden. Getrouwd en 3 prachtige kinderen. Naast mijn werk als grafisch vormgever, fotografeer ik graag landschappen, natuur en stedelijke onderwerpen. Vaak probeer ik de schoonheid van alledaagse dingen vast te leggen op een manier zoals je ook een groots landschap zou vangen; dramatisch licht in combinatie met bijzondere omstandigheden. Mijn werk kan je omschrijven als dramatisch, kleurrijk en grafisch. En tegelijk probeer ik een minimalistische aanpak te hebben; less is more!

Website: www.martijnvandernat.nl
Facebook: martijnvandernatphotography
Twitter: @martijnvdnat
Instagram: martijnvandernat.nl

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2017? Kijk dan hier!

Geef een reactie