Miriam Drieman | #mijnfoto 2018

In 2018 heb ik veel gereisd, waaronder naar Colombia, Porto, Malaga en Kos. Porto was een echte fototrip, waarbij ik met nog drie andere gepassioneerde fotografen op stap was. Porto is echt een aanrader voor een korte stedentrip, met de bekende azulejos, prachtige kerken, statige huizen, steile straatjes, mooie bruggen en de uitzichtpunten overal in de stad.

De laatste avond gaan we met statief en camera naar één van de hoogste punten in de stad om daar deze foto te maken. Ik ben echt op zoek geweest om dit beeld te maken, dus alle moeite die je doet, de spullen die je meedraagt, nadenken over de instellingen en uitproberen, maakt deze foto voor mij wel de mooiste 2018. Een warm beeld van een warme stad, de rivier de Douro neemt je mee richting de zee… de huizen en bootjes aan de kade… ik blijf kijken.

Over Miriam Drieman
Afgelopen jaren heeft Miriam met heel veel plezier gefotografeerd en geprobeerd om te ontdekken wat ze nu echt heel erg leuk vindt en waar ze goed in is. Landschap, portret, urbex, macro, nacht. Eigenlijk alle vormen van fotografie vindt ze boeiend. Maar het allerbelangrijkste is dat ze door het fotograferen zoveel leuke en gepassioneerde mensen heeft ontmoet. Waar ze regelmatig mee afspreekt of mee gaat reizen om te fotograferen.

Website: Reis mee met Milly
Instagram: milly3man

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2018? Kijk dan hier!

Geef een reactie