Paul van Hemel | #mijnfoto 2016

Met het gezin een dagje naar de nieuwe dierentuin in Emmen geweest. Op een zeker moment kwamen we bij de leeuwinnen uit die lekker op de rotsen lagen te slapen. Na een paar foto’s van ze gemaakt te hebben was ik bij lange na niet blij met de compositie. De leeuwinnen zag je op de rotsblokken liggen met heel veel lucht er omheen. 

Na eens goed rondgekeken te hebben zag ik een mooi rieten huisje staan en hier heb ik het rieten dak van benut om de lucht deels weg te werken en de foto wat meer intimiteit te geven. Voor mijn gevoel was de foto nu zoals ik het voor ogen had en is dit een beeld waar ik vrolijk van word en dit komt ook door de pure ontspanning van de leeuwinnen.

Over Paul van Hemel
Begin verleden jaar heb ik eindelijk de tijd gevonden om aan een fotografiecursus deel te nemen. Hier heb ik ontzettend veel van opgestoken en daardoor ging ik steeds vaker op pad om dingen uit te proberen. Natuurfotografie vind ik het leukst om te doen en doordat ik veel geduld heb, om te wachten tot een mooi fotografiemoment zich aandient, heb ik al best wel mooie foto’s kunnen maken.

Ook de sportwedstrijden van mijn kinderen benut ik wel eens om lekker te fotograferen. Macrofotografie vind ik ook erg leuk en dit levert ook wel eens mooie beelden op. Ik zit nog steeds in een leerproces maar ik merk wel dat sommige dingen me steeds makkelijker afgaan. Het allerbelangrijkste vind ik nog steeds dat ik plezier heb in deze mooie hobby en werk rustig verder om een betere fotograaf te worden.

Paul van Hemel

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2016? Kijk dan hier!

Geef een reactie