Robbie Veldwijk | #mijnfoto 2017

Zo makkelijk als het vorig jaar was, zo moeilijk is mijn keuze dit jaar. Dit terwijl ik in 2017 helemaal niet zoveel aan fotograferen ben toegekomen. Nu weet ik ook hoe moeilijk ik het jullie allemaal gemaakt heb met deze uitdaging. Maar ook mij is het gelukt. Mijn inzending maakte ik tijdens een uitstapje met 055Photowalks bij De Levenstuinen van het Groot Hontschoten.

Toen ik dit klein geaderd witje spotte kon mijn dag al niet meer stuk. Helemaal toen ik zag dat er twee bij elkaar zaten. Helaas alleen net niet dichtbij genoeg om ze er samen mooi op te krijgen. Diverse keren ben ik naar die plek terug gegaan met de hoop ze bij elkaar te treffen. De laatste keer zag ik er één net opvliegen en wist ik dat mijn kans gevlogen was.

Deze foto vind ik de mooiste uit de serie van die middag. Het is dan ook niet voor niets dat deze al een paar maanden als bureaublad achtergrond op mijn laptop staat ingesteld. En stiekem voelt dit ook als een echte ‘Robbie Veldwijk’ en wil ik deze graag laten zien als mijn werk. Dus het kan niet anders dat dit #mijnfoto inzending voor 2017 is!

Over Robbie Veldwijk
Ik fotografeer graag in de natuur, van mooie landschappen tot de kleinste insecten. In de omgeving van Apeldoorn ben ik regelmatig te vinden met mijn camera, als de tijd het toelaat. Dit laatste is nog wel eens een probleem, ik vind (te)veel dingen leuk…

Facebook: Robbie Veldwijk Fotografie
Twitter: @me4all
Flickr: rveldwijk
Instagram: me4all

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2017? Kijk dan hier!

Geef een reactie