Robert Stienstra | #mijnfoto 2017

Een mooiste foto uitkiezen uit het jaar 2017, dat was nog wel even een uitdaging. In oktober ben ik naar Scheveningen geweest tijdens de storm. Ik had van te voren een aantal beelden in mijn hoofd die ik wilde maken, grotendeels is dat ook gelukt. Dit is er eentje van.

Ik krijg altijd een yes gevoel als ik op de sluiter klik, een yes gevoel dat je al weet dat je een mooie plaat aan het maken bent. Een soort van kriebel dat was ook bij het maken van deze foto het geval. Hoewel in kleur geschoten had ik deze in het zwart wit al in de kop zitten. De lijn van het schuim langs het de rand van het water, de wolken die voorbij vliegen, het draaiende rad wat verlicht word door de lampen en de reflectie in het water.

Over Robert Stienstra
Ik ben een fotograaf die houd van landschappen en stadsgezichten met een voorkeur voor lange sluitertijden, ik vind het geweldig om hiermee bezig te zijn. Daarnaast houd ik erg van de sociale contacten die ik tijdens het fotograferen opdoe ofwel mensen die ik tegenkom als ik op pad ben ofwel tijdens photowalks. Afgelopen jaar heb ik me als fotograaf ook meer verdiept in het portretteren van mensen en heb zelfs een bruiloft mogen fotograferen en ook hier wil ik meer mee gaan doen.

Flickr: robert-1968
Website: www.robertstienstra.nl
Facebook: Robert Stienstra Photography

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2017? Kijk dan hier!

Geef een reactie