Simone Felder | #mijnfoto 2019

Deze foto is gemaakt in het gedeelte van het Paleispark dat maar 2 maanden per jaar toegankelijk is, rondom het oude Loo, in die 2 maanden loopt alles uit, komen en gaan de kikkervisjes, zie je verschillende eenden en ganzen maar ook zwanen in de grote vijver ( met de waterval). Prachtig allemaal.

Op een dag dat heel Nederland vrij was en het best druk was in het park, zag ik deze enorme waterlelie. Wat verder van de waterkant dus ik moest me goed concentreren om de camera stil te houden, thuis kon ik pas goed zien of ie echt scherp was en gelukkig was dat zo. Klein beetje HDR erover gesprenkeld et voila!

Simone Felder
Het liefst fotografeer ik in de natuur, landschap vind ik fijn en macrofotografie doe ik ook graag. Lastig vind ik portretfotografie, hoe moet iemand kijken of zit net dat ene plukje haar niet goed. Stilstaande objecten hebben mijn voorkeur. Ik ben al zo’n 7 a 8 jaat bezig en probeer mezelf steeds uit de dagen. Zo heb ik ( net als velen) een badeendjes project gedaan. Momenteel is mr Jummy het lijdend voorwerp.

Instagram: simone.felder
Facebook: Simone’s plaatjes
Website: www.simonefelder.nl
Flickr: SimoneFelder

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2019? Kijk dan hier!

Geef een reactie