Yvonne Wijsman | #mijnfoto 2016

Dit is mijnfoto voor 2016. De keuze is op deze foto gevallen omdat deze plek het afgelopen jaar het meeste indruk op mij heeft gemaakt. Ik heb deze foto gemaakt tijdens mijn fotoreis naar IJsland in oktober. Op deze plaats zijn wij uren lang aan het fotograferen geweest. De keuze voor welke foto van deze plek was daarom best moeilijk.

Ogenschijnlijk lijken de ijsbergen stil te liggen maar als je luistert hoor je dat het ijs in beweging is. Soms breekt er een brok af. Het leek een compleet andere wereld. Ik vond het adembenemend mooi! Het deed veel met me, in alle stilte genieten van alles om je heen en nergens meer aan denken, het maakte me zelfs emotioneel. Ik vind het bijzonder dat de natuur zoiets met je kan doen, kan losmaken. Voor mij een zeer dierbare herinnering aan een fantastische reis.

Over Yvonne Wijsman
Fotografie heeft me altijd getrokken, vroeger was ik altijd al met vakantiekiekjes bezig. Pas 4 jaar geleden heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft en ben ik mij gaan verdiepen in fotografie. Ik heb diverse eendaagse workshops gedaan. In het dagelijkse leven fotografeer ik tijdens woon-werk verkeer op de fiets mooie dingen in de natuur met mijn iPhone. In mijn vrije tijd mag ik graag de Kennemerduinen of Amsterdamse waterleidingduinen ingaan voor natuur- en macrofotografie. Daarnaast vind ik ook architectuur en straatfotografie heel erg leuk. Afgelopen najaar heb ik voor het eerst een fotografiereis gemaakt met Fotoclass. Dit is mij erg goed bevallen en in september 2017 ga ik weer een fotoreis maken. Een leuke manier van vakantie vieren met een groep mensen die allemaal fotografie als hobby hebben.

Twitter: @Yvonne0803
Instagram: ywfoto
Facebook: YWfoto

Yvonne Wijsman

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2016? Kijk dan hier!

Geef een reactie