Yvonne Wijsman | #mijnfoto 2020

Deze foto maakte ik op een prachtige vroege ochtend in mei van dit jaar. Samen met mijn vaste fotomaatje hadden we een afspraak om elkaar voor zonsopkomst te treffen op de parkeerplaats. Die ochtend was een kadootje, zo mooi met de mist over de weilanden en de geweldige zonsopkomst.

Voordat we aan onze fotowandeltrip begonnen liepen we eerst naar dit plekje toe waar we ons vergaapten aan dit mooie tafereel. Het licht ging van mooi, naar mooier, het mooist! ‘Een rolletje volschieten’ zou je hier in vroegere tijden doen! Magisch mooi in de rust van de vroege ochtend waar je alleen de vogels hoort zingen, stonden deze paarden langzaam wakker te worden op deze mooie voorjaarsochtend. Een ochtend waar ik graag aan terug denk en daarom mijn keuze is voor #mijnfoto 2020.

Over Yvonne Wijsman
Ik ben amateurfotograaf en fotografie is voor mij de ultieme ontspanning naast mijn drukke baan als HR assistent en mantelzorger. Ik ga alleen op pad of met een fotomaatje. Soms ook met meerder fotomaatjes maar het afgelopen coronajaar is dat maar 3 keer gelukt.

Ik heb interesse is een breed vlak op fotografie gebied maar de meeste tijd ben ik te vinden in de natuur. Dit jaar heb ik voor het eerst een dag doorgebracht in een vogelhut. Ik had me niet kunnen voorstellen hoe leuk dat is en dat ik daar het geduld voor zou kunnen opbrengen maar het was super ontspannend.

Naast de natuur vind ik portretfotografie leuk om te doen en doe ik dit met een groepje Instagrammers. Ook architectuur/urban/zwartwit heeft mijn interesse en sinds kort ga ik met mijn vaste fotomaatje op pad om ons te bekwamen in avondfotografie. Wanneer het echt slecht weer is ga ik nog wel een “binnen spelen” met mijn macrolens.

Instagram: ywfotoportraitsbyywfoto en ywfoto_urban
Facebook: YWfoto
Twitter: @Yvonne0803
Flickr: YWfoto

Yvonne Wijsman | #mijnfoto 2020

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2020? Kijk dan hier!

Geef een reactie