Foto-expositie #macromania in 2 minuten

Als je mij 2,5 maand geleden gezegd zou hebben dat ik vandaag mijn eerste expositie zou aflopen, dan had ik je voor gek verklaard. Eind november 2014 kreeg ik de vraag om mijn foto’s te exposeren in de hoofdbibliotheek van CODA Apeldoorn.

De keuze was aan mij of ik in januari of augustus wou exposeren. De vraag was binnen een maand alles regelen of de tijd nemen en exposeren in de zomervakantie. Ondanks dat de maand december in alle aspecten een (te)drukke maand zou zijn heb ik toch gekozen voor januari 2015. Eén van de voordelen was dat ze bij CODA lijsten hadden die ik kon gebruiken, dat scheelde veel werk.

In een kleine maand moest ik de selectie maken, foto’s laten afdrukken, inlijsten en ophangen. Aangezien dit mijn eerste ‘echte’ expositie was heb ik hier hulp voor ingeschakeld, namelijk José Kuipers van Foto & Studio Kuipers. De eerste selectie maakte ik zelf om vervolgens deze terug te brengen naar de 25 foto’s die in CODA zijn komen te hangen.

Op 27 december kon ik de foto’s ophalen om vervolgen in te lijsten bij CODA. Zaterdag 3 januari moest de ruimte ingericht worden en kon ik de werken ophangen. Het moment dat mijn laatste foto werd opgehangen was de expositie geopend. In deze maand ben ik diverse keren naar de bibliotheek geweest om even te kijken hoe alles erbij hing.

Vandaag 31 januari is de maand toch echt voorbij en betekend dit het einde van mijn expositie. Als afsluiting van de expositie heb ik deze video gemaakt met de 25 foto’s en sfeerimpressies van mijn expositie.

Heb jij mijn Macro Mania expositie gemist? Bestel dan nu gratis het handzame fotoboekje gevuld met de foto’s van de expositie. Via www.robbieveldwijk.nl/macromania/ kan je een exemplaar bestellen.

Geef een reactie