Mijn werk in het ACEC-gebouw

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik de uitnodiging kreeg om foto’s in te sturen voor de expositie tijdens Apeldoorn Fotostad 2014. Via LinkedIn kwam ik in contact met Peter Lous en ben ik betrokken geraakt bij de organisatie van de expositie en andere leuke activiteiten. Net voor mijn vakantie naar Indonesië heb ik een vergadering bijgewoond en zo kennis gemaakt met de organisatie en de mensen hierachter.

Zo is ook tot stand gekomen dat we met 055Photowalks voor Apeldoorn Fotostad een activiteit organiseren. Zoals het de naam al zegt gaan we 13 september photowalken. Dit in één van onze bekende locaties waar we dit jaar ook ons eerste jubileum hebben gevierd, Paleispark het Loo. Dit is een mooie veelzijdige locatie waar het erg leuk is om te fotograferen.

Vanaf 30 augustus t/m 28 september exposeren 40 fotografen hun werk in verschillende exposities, ik heb meegedaan met “Menselijke natuur”. Gister tijdens de opening van Apeldoorn Fotostad in het ACEC-gebouw heb ik zelf voor het eerst gezien welke foto’s van mij zijn opgehangen. Na een rondje gelopen te hebben telde ik 4 werken van mij aan de muur en daar ben ik trots op.

Na een gesprek met de voorzitter schijnt dat in het CODA museum nog meer werken hangen en daar waarschijnlijk ook nog werken van mij tussen zitten. Toen ik daar nog even wilde gaan kijken was het helaas te laat, dus ik zal dat nog even checken en natuurlijk laten weten!

Robbie Veldwijk expositie Apeldoorn Fotostad 2014

Robbie Veldwijk expositie Apeldoorn Fotostad 2014

Robbie Veldwijk expositie Apeldoorn Fotostad 2014

Robbie Veldwijk expositie Apeldoorn Fotostad 2014

 

4 thoughts on “Mijn werk in het ACEC-gebouw

  1. Profiat Robbie, ik ben ook trots! Op je fraaie foto’s, maar ook op de wijze waarop je dit alles organiseert, mensen bij elkaar brengt en Apeldoorn en de natuur promoot!

Geef een reactie