Van idee naar 12 edities Denatuurin!

Wat een jaar geleden begon als idee, is geworden wat ik voor ogen had. Denatuurin! het gratis magazine voor natuur- & fotografieliefhebbers. Een jaar lang hebben we iedere maand een magazine gemaakt, dit is een mooie reeks van 12 edities geworden.

Door kritisch naar fotografiemagazines te kijken kwam ik op het idee om er zelf één te maken. In veel bladen valt mij op dat er vaak foto’s geplaatst worden welke niet in Nederland gemaakt zijn. Dit terwijl dat Nederland juist zoveel moois te bieden heeft voor de natuur- & fotografieliefhebber. Met het magazine willen wij de lezers uitdagen en inspireren ‘de natuur in’ te gaan, om er van te genieten en foto’s te maken.

Voordat we uit zijn gekomen met de eerste editie hadden we al ruim 2000 inschrijvingen. Men had hoge verwachtingen en moesten we ons gaan bewijzen. De zeskoppige redactie, waar ik één van ben, is hierin heel erg belangrijk geweest. Ieder heeft een eigen specialisme en dat is terug te zien in de magazines.

Vanaf editie 1 is er erg enthousiast gereageerd door de lezers. Ook krijgen we voor iedere editie weer mooie foto’s welke we dan gebruiken op de cover van het magazine. Zoveel dat we voor op de laatste pagina van het magazine er altijd 5 uitpikken en daar laten zien.

In 2017 gaan we gewoon weer 12 edities maken en onze lezers inspireren. Ontvang jij het magazine als maandelijks in de mail? Gratis inschrijven hiervoor is eenvoudig en kan via www.denatuurin-magazine.nl.

12 edities Denatuurin!

Geef een reactie