Snelle levering en goed verpakt | www.foto-op-canvas.net

Alweer een tijd geleden is aan mij gevraagd om een foto op canvas te testen voor www.foto-op-canvas.net. Als jullie mij volgen via Twitter en Facebook dan hebben jullie al een selfie voorbij zien komen met de canvas is mijn handen. Voordat ik de bestelling ging plaatsen ben ik mijn archief ingedoken, het blijft altijd lastig om de juiste foto te kiezen.

Mijn keuze was gevallen op een libelle die ik fotografeerde op de Strabrechtse heide. Dus met dit bestand klaar op mijn bureaublad ben ik naar de website gegaan om de bestelling te plaatsen. Wat mij als eerste opviel is dat je niet via een software-achtige bestelmodule je bestelling hoeft te plaatsen. In een paar klikken had ik mijn foto al geüpload en was het heel erg duidelijk en makkelijk om de bestelling af te ronden.

Met een paar dagen was de canvas al in huis, goed verpakt in een stevige doos en genoeg bobbeltjesplastic om de canvas. Kortom het koste even wat moeite om de canvas uit te pakken. De eerste indruk die ik had was dat de foto echt is zoals ik het had bedoeld. De kleuren van mijn foto kwamen er goed uit. Zowel de volle vlakken als de details in de foto komen goed tot hun recht.

Nou heb ik wel vaker een foto op canvas besteld en weet ik hoe je ze moet opspannen. Voor iemand die voor het eerst een foto op canvas krijgt zal niet altijd weten wat te doen met de bijpassende houtjes. In het zakje zat geen beschrijving en/of tips over het opspannen. Dit kon ik ook niet op de website vinden. Gelukkig bestaat er zoiets als Google en daar is het makkelijk te vinden.

Ten tweede miste ik iets om de canvas op te hangen, met als resultaat dat deze nu nog steeds op de grond staat. Voor de prijs vind ik dat er best een krammetje of iets dergelijks bij had gekund. Gelukkig zijn deze niet zo duur in de winkel, dus ik moet er zelf maar snel één gaan halen.

Al met al ben ik zeer tevreden over de makkelijke website, snelle levering en kwaliteit van www.foto-op-canvas.net. Alleen dus twee kleine verbeterpuntjes en dan is het helemaal top!

foto-op-canvas.net

Geef een reactie