Verjaardagskalenders ‘De vier seizoenen’ en ‘Macro Mania’

Vergeet geen verjaardag met mijn verjaardagskalenders ‘De vier seizoenen’ en ‘Macro Mania’! Speciaal voor Alpe d’HuZes heb ik in samenwerking met editoo deze mooie actie op kunnen zetten. Voor de kalenders ben ik mijn zevenjarige fotoarchief ingedoken. Voor de één ben ik opzoek gegaan naar landschappen gemaakt in de twaalf maanden van het jaar en voor de ander naar close ups van insecten.

In Juni 2021 ga ik de Alpe d’Huez op fietsen om zoveel mogelijk aandacht en geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker. Dankzij editoo kan ik deze kalenders aanbieden voor de speciale prijs van € 9,95, waarvan er € 9,- gaat naar de KWF Kankerbestrijding! De kalenders zijn dubbelzijdig gedrukt en je kunt gemakkelijk doorbladeren naar andere maanden. Het formaat is A4 staand (29,7 x 21 cm) en hebben een wire-o met ophanghaakje. Betalingen gaan contant, middels een tikkie of overschrijving.

De vier seizoenen

Vergeet geen verjaardag meer met deze mooie verjaardagskalender; landschappen van Nederlandse bodem ‘De vier seizoenen’. Elke maand heeft een mooie landschapsfoto passend bij dat moment van het jaar. Speciaal voor deze kalender heb ik twaalf landschapsfoto’s uit mijn fotoarchief geselecteerd. Op een enkele na zijn de foto’s gemaakt in Apeldoorn en omgeving, mijn achtertuin.

Verjaardagskalender - De vier seizoenen

Macro Mania

Vergeet geen verjaardag meer met deze mooie verjaardagskalender; de kleintjes ter wereld maar dan in het groot ‘Macro Mania’. Januari 2015 heb ik mijn eerste expositie gehouden in de hoofdbibliotheek van CODA Apeldoorn. Deze expositie is de basis voor de kalender geworden. Met aanvulling van nieuw werk wil ik met deze foto’s laten zien hoe mooi de kleine insecten kunnen zijn.

Verjaardagskalender - Macro Mania

Bestel hier je kalender(s)