Waterjuffers bij de Cannenburgh

Afgelopen zaterdag ben ik mee geweest met een photowalk bij de Cannenburgh in Vaassen, deze photowalk was georganiseerd door www.055photowalks.nl. Thuis gekomen kwam ik er achter dat ik het kasteel op geen enkele foto heb gezet en dat mijn interesse naar het park er omheen is gegaan. De photowalk vond plaats midden op de dag dus de waterjuffers en libellen waren heel erg actief.

Erger nog, ze zaten geen moment stil. Ik ben langs het water gaan zitten waar ik deze twee waterjuffers zag en hoopte dat ze toch ergens stil gingen zitten. Na een poosje geduld en jagen had ik het geluk dat ze dit deden. Voor deze foto had ik een paar seconden. Helaas net niet lang genoeg om ze beide in het geheel scherp te krijgen, het moment dat ik mijn positie ten opzichte van hun veranderde vlogen ze op en waren ze weg.

Ondanks dat dus de scherpte niet helemaal perfect is, ben ik zeker blij met het resultaat. In de vroege ochtend zijn de waterjuffers minder actief, dus wie weet sta ik er als avondmens een keer vroeg voor op…

IMG_4270

Geef een reactie