Volg me op sociale media


Interessante links


Mijn foto kan bij jou aan de muur hangen! Neem een kijkje in mijn shop, vind je niet wat je zoekt neem dan contact op!

De wondere wereld van AI

Dat we de laatste jaren steeds digitaler zijn geworden en de technieken elkaar keer op keer overtreffen is een feit. De technieken die we tegenwoordig gebruiken in het dagelijkse leven worden steeds geavanceerder. Zo zijn de mogelijkheden van Photoshop en Lightroom, wat ik gebruik als fotograaf, ook steeds uitgebreider geworden. Maar als je denkt dat het niet gekker kan, dan blijkt dat toch nog steeds te kunnen. De laatste maanden zie je steeds meer AI (Artificial Intelligence) teksten en beelden voorbij komen.

Lees meer »

De Willemstempel | Paleispark Het Loo

Nieuw werk toegevoegd aan mijn shop op www.werkaandemuur.nl. De foto die ik september 2021 maakte in Paleispark Het Loo van de Willemstempel. Voor deze foto ging ik laag bij de grond om zo een fijne scherpte diepte en kadrering te creƫren. Naast deze foto zijn er in mijn shop nog meer werken te vinden.

Lees meer »

Website gehackt, dus nieuwe kansen!

Inmiddels een paar maanden geleden is mijn website gehackt. De lolbroeken hebben alles verwijderd en ik had nooit een back-up draaien. Kortom pech voor mij, want alles was weg. Heb lang getwijfeld wat te doen, kon alles opzeggen of weer wat nieuws maken. Een nieuwe website is het geworden, want dat biedt ook nieuwe kansen.

Lees meer »