Edwin Koerhuis | #mijnfoto 2016

Eind November had Canon een Workshop georganiseerd van twee dagen in Zaandam. Hier was het de bedoeling dat je zelf aan de slag ging met diverse items die ze hadden klaar gezet. Helaas zat het weer niet mee. Ik had voor een roofvogel workshop gekozen. Deze was buiten in de stromende regen en deels binnen. De vogels die ik heel mooi op de foto heb kunnen krijgen stonden allemaal buiten. 

Vogels kunnen lastig zijn om te fotograferen. Stil zitten staat niet in hun woordenboek. Tijdens het maken van deze foto was de regen wat minder maar zeker niet weg. De wind was nadrukkelijk aanwezig. Windkracht 8 en veel en regen. Zeker niet ideaal! Ik heb meerdere foto’s gemaakt van deze roofvogel maar dit was toch een van de beste. Er waren die dag meerdere roofvogels maar die worden al zo vaak getoond, denk aan de uil, daarom dat ik deze heb uitgekozen. Mooie vogel en een indrukwekkende snavel.

Over Edwin Koerhuis
Ik ben Edwin Koerhuis en ben 51 jaar. Geboren in Haarlem en daar opgegroeid tot mijn 29e jaar daar gewoond. Hierna verhuisd naar de Velserbroek. Heb een relatie en ben getrouwd en heb twee dochters van 14 en 18 jaar. Ben voor mijn beroep werkzaam bij het grootste installatiebedrijf van Nederland. Hier werk ik dit jaar alweer 30 jaar. Ben sinds een jaar of 10 actief bezig met fotografie door mijn dansende dochters. Laatste jaren is het al zo normaal dat ik foto’s maak dat ze niet anders meer verwachten. In het theater of op scholen, Elke keer weer anders maar voornamelijk moderne dans.

Website: www.koerhuis.eu/photo

Edwin Koerhuis

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2016? Kijk dan hier!

Geef een reactie