Mario van den Brande | #mijnfoto 2016

Mijn foto van 2016 is niet mijn mooiste, maar wel één waar ik mooie herinneringen aan heb. Het was namelijk mijn eerste zonsopgang, getrokken op vakantie in Denemarken. Samen met het gezin vroeg opgestaan om nog voor zonsopgang aan het strand te zijn. Ik kan de gezonde spanning nog goed herinneren. Alles opstellen en nakijken en dan wachten…

En wat een gevoel als de zon haar komst aankondigt. Blij als een kind waar Sinterklaas net op bezoek is geweest. Verwonderd over hoe snel de belichting bij de verschillende fotos moet worden aangepast. De tevredenheid als de sessie voorbij is. En dan beginnen aan een wandeling langs een mooie kustlijn in een licht dat uitnodigt tot nog meer fotografie. Zalig!

Over Mario van den Brande
Gewoon een beginnende enthousiasteling. Ergens begin 2015 kocht ik m’n eerst reflexcamera. Ergens in de jaren van het fotograferen van m’n kinderen tot het fotograferen van vooral natuur tijdens de vakantie, was er plots die drang om het steeds wat beter te doen. Om mijn eigen bewondering van de natuur, het gevoel van een moment, proberen te delen met anderen. Momenteel lees ik veel over digitale fotografie en probeer het geleerde in de praktijk om te zetten.

Mario van den Brande

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2016? Kijk dan hier!

Geef een reactie