Mario van den Brande | #mijnfoto 2018

Dit is de foto van 2018, omdat deze echt laat zien wat ik wou delen. Vroeg op wandel, plots dit, voor mij althans, mooi beeld. En het lukte met om dit vast te leggen zoals ik het in gedachten had. Ik hou van licht en zijn schakeringen. Deze foto heeft alles waarom ik graag fotografeer.

Over Mario van den Brande
Hij is een hobby-fotograaf die geniet van het zoeken naar mooie beelden. Zijn foto’s neemt hij meestal in zijn eigen tuin, of als hij wandelt met zijn hond. Hij heeft ondertussen wel geleerd om te wachten wanneer Mario zijn camera naar boven haalt. Tijdens vrije dagen probeert hij dan eens een andere wandeling uit te zoeken, een natuurgebied of zo en ziet hij dan wel hij tegen komt.

Plannen wat hij gaat fotograferen doet hij doorgaans niet, enkel het tijdstip als dit mogelijk is. Zoals de meeste gewone stervelingen neemt hij de meeste foto’s gedurende de vakantie periode in de zomer. Alhoewel hij de lente en de herfst het mooist vind om foto’s te nemen.

Op de vraag waarom hij fotografeert gaat er van alles door zijn hoofd. Het is ontspannend, voldoening gevend, creatief, er is zoveel te ontdekken, en hij houdt van licht en zijn schakeringen. En tijdens de na-bewerking, in zijn geval met darktable, geniet hij er nog eens van.

Website: www.tistofinonzehof.be/kijkenenzien (under construction)

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2018? Kijk dan hier!

Geef een reactie