Miriam Drieman | #mijnfoto 2017

Het laatste jaar heb ik eigenlijk niet heel veel bewust gefotografeerd, vanwege allerlei andere bezigheden had ik er gewoon geen tijd voor. Maar nu ik terugkijk op 2017 in mijn fotobibliotheek, blijk ik er toch veel gemaakt te hebben. Er waren een aantal foto’s van mijn reis naar Cuba waar ik meteen aan moest denken voor #mijnfoto 2017. Één foto in het bijzonder en het is geen technisch perfecte foto. Integendeel. Maar voor mij is dit de leukste foto, een soort van “the making of”.

Samen met mijn reisgenote slenterde ik door de straten van Trinidad waar we allebei (dezelfde) geweldige foto maakten van een meisje met puppy. De kleuren daar zijn overweldigend, de mensen prachtig dus daar kun je eigenlijk niets aan verpesten. Maar mijn volgende foto vond ik eigenlijk nog specialer… Wij lieten vaak onze foto’s zien aan de mensen op straat, waar we een foto van maakten. Dat zorgt voor leuke contacten. Het schattige meisje wilde heel erg graag kijken, maar haar hondje zo te zien ook!

Over Miriam Drieman
Afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier gefotografeerd en geprobeerd om te ontdekken wat ik nu echt heel erg leuk vind en waar ik goed in ben. Landschap, portret, urbex, macro, nacht. Eigenlijk alle vormen van fotografie vind ik boeiend. Maar het allerbelangrijkste is dat ik door het fotograferen zoveel leuke en gepassioneerde mensen heb ontmoet. Waar ik regelmatig mee afspreek of ga reizen om te fotograferen.

Website: Reis mee met Milly
Instagram: milly3man

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2017? Kijk dan hier!

Geef een reactie