Pierre Pinkse | #mijnfoto 2020

Het was een lastige keuze dit jaar. Ik heb heel veel ‘samengestelde’ foto’s gemaakt, waarvan ik er vele had willen plaatsen als #mijnfoto, maar dat kan uiteraard niet. Om die keuze niet te hoeven maken, kwam ik terecht bij mijn natuurfotografie en heb ik deze plaat uitgekozen als de beste, als #mijnfoto 2020.

De natuur is overweldigend en dat in eigenlijk alle seizoenen. In het landschap kan ik mij verheugen en ik ga dan op zoek naar het mooiste licht, de mooiste kleuren. Landschappen waar veel variatie in zit, waar veel te zien is en waarin elementen van water zitten, hebben mijn voorkeur. De plaat die ik uitgekozen heb, vind ik schilderachtig en refereren naar oude meesters qua kleur en sfeer. Landschapsfotografie ie leuk om te doen en je bent lekker buiten!

Over Pierre Pinkse
Ik ben fotograaf en beeldmaker. Beeldbewerken, dus nabewerken is een handeling die altijd bij mijn beelden hoort. Soms moet ik weinig doen, maar vaak veel, om die foto te krijgen, die ik in mijn hoofd heb. Ik maak ook beelden, die samengesteld zijn uit een aantal foto’s en texturen. Op die manier creëer ik nieuwe beelden, die een eigen betekenis krijgen. Maar een reportage of een portret ga ik niet uit de weg, evenals de natuur, waar ik midden in woon. Dis ik ben niet echt een specialist, maar zo’n fotograaf die alles wel leuk vindt om te fotograferen.

Website: www.pinksefotografie.nl
Smugmug: Pierre Pinkse
Facebook: Pierre Pinkse

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2020? Kijk dan hier!

Geef een reactie