Robbie Veldwijk | #mijnfoto 2016

Ondanks dat ik toch nog wel getwijfeld heb, weet ik het echt zeker, dit is #mijnfoto van 2016! Dit jaar ben ik weinig spontaan op pad gegaan om foto’s te maken, dus ik dacht; makkelijke keuze. Na goed nagedacht te hebben bleek dat wel tegen te vallen, alleen al de verschillende vakanties hebben mij heel erg veel foto’s en mooie momenten opgeleverd.

De 62 seconden van deze foto heb ik uitgekozen. Deze foto maak ik echt nooit meer! Een moment waarop een idee, natuur, techniek en geluk op het juiste moment bij elkaar kwamen. Het idee ontstond tijdens een terugrit over de A1, we reden door een heftige onweersbui. Ik wilde met een lange sluitertijd de onweer vastleggen vanuit een rijdende auto. Met op de voorgrond de lampen van meerijdend en tegemoetkomend verkeer. Na veel pogingen was het nog niet echt gelukt, maar vlak voor het einde van de rit… BAM! Ik had hem, wat een geluksmoment! Dit had ik nooit verwacht.

Over Robbie Veldwijk
Ik fotografeer graag in de natuur, van mooie landschappen tot de kleinste insecten. In de omgeving van Apeldoorn ben ik regelmatig te vinden met mijn camera, als de tijd het toelaat. Dit laatste is nog wel eens een probleem, ik vind (te)veel dingen leuk…

Facebook: Robbie Veldwijk Fotografie
Twitter: @me4all
Flickr: rveldwijk

Robbie Veldwijk

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2016? Kijk dan hier!

One thought on “Robbie Veldwijk | #mijnfoto 2016

Geef een reactie