Robbie Veldwijk | #mijnfoto 2018

Deze foto maakte ik in de vroege ochtend van 18 februari. Net ingestapt in de auto om naar mijn werk te gaan zag ik deze fantastische lucht. Eindelijk het moment voor een plaatje die ik al langer voor ogen had. Het Apeldoorn Kanaal fotograferen bij zonsopkomst stond al heel erg lang op mijn lijstje.

Aangekomen bij het kanaal werd ik verrast over de laag ijs die er nog was, dat was een fijne bonus. Van verschillende standpunten ben ik foto’s gaan maken, zodat ik later op de computer het beste beeld kon uitkiezen. Door de hoeveelheid beelden die ik had geschoten was dat nog best een flinke klus.

Na een paar minuten als een ADHR-er langs het kanaal gelopen te hebben, ben ik tevreden weer in de auto gestapt en naar mijn werk gereden. Ik kon haast niet wachten om ‘s avonds de resultaten op mijn computer te bekijken en verwerken. Na deze ochtend kon ik deze foto van mijn to-do list afstrepen.

Over Robbie Veldwijk
Ik fotografeer graag in de natuur, van mooie landschappen tot de kleinste insecten. In de omgeving van Apeldoorn ben ik regelmatig te vinden met mijn camera, als de tijd het toelaat. Afgelopen jaar is het er echt te weinig van gekomen. Ondanks dat ik niet aan goede voornemens doe, is het er toch wel één om daar wat aan te gaan doen.

Facebook: Robbie Veldwijk Fotografie
Twitter: @me4all
Flickr: rveldwijk
Instagram: me4all

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2018? Kijk dan hier!

Geef een reactie