Robbie Veldwijk | #mijnfoto 2019

Zo’n 5 jaar woon ik in de landelijke omgeving van Lieren. Een plek waar ik nog steeds naar tevredenheid woon. Het landschap waar ik dagelijks doorheen kom heeft mij veel te bieden. Als de tijd het toelaat probeer ik dit vast te leggen met mijn Canon spiegelreflex of iPhone.

De keuze voor dit jaar is gevallen op een zonsopkomst een paar honderd meter van mijn huis af. Vele malen heb ik langs dit weiland gereden en zag het plaatje voor me. Een mooie zonsopkomst, silhouet van een paard in het weiland en de mist of ochtenddauw. 4 december 2019 was het eindelijke zover, het plaatje wat ik mijn hoofd had is werkelijkheid geworden.

Onderweg naar mijn werk zag ik al dat de lucht prachtig van kleur was. Toen ik onderweg langs het weiland kwam zag ik dat er een paard in het weiland stond. Alles kwam bij elkaar zoals het al veel langer voor me heb gezien. Het moment was prachtig en dat heb ik vast proberen te leggen met mijn iPhone.

Over Robbie Veldwijk
Ik fotografeer graag in de natuur, van mooie landschappen tot de kleinste insecten. In de omgeving van Apeldoorn ben ik regelmatig te vinden met mijn camera, als de tijd het toelaat. Afgelopen jaren is het er echt te weinig van gekomen. Er zijn veel dingen die ik leuk vind om te doen zoals het maken van radio bij RTV-Apeldoorn en mountainbiken/racefietsen. De foto’s die ik nu maak komen vaak van mijn iPhone. De foto’s die daar vanaf komen hoeven niet groot aan de muur te hangen. Maar geven wel de sfeer van dat moment weer en daar gaat het voor mij om.

Facebook: Robbie Veldwijk Fotografie
Twitter: @me4all
Flickr: rveldwijk
Instagram: me4all

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2019? Kijk dan hier!

Geef een reactie