Robert Stienstra | #mijnfoto 2019

Deze foto is gemaakt in Noorwegen waar we een bijzondere vakantie hebben gehad, bijzonder vanwege de schoonheid van het landschap. Maar ook bijzonder omdat deze vakantie ook heeft geholpen om door mijn burnout heen te komen. Het landschap is zo mooi en bij elke bocht denk je dat het niet mooier kan, en dan ga je die bocht om en dan is het toch weer mooier. Prachtige fjorden, geweldig mooie watervallen, eeuwige sneeuw en noem maar op.

Ik kan me herinneren dat ik na het nemen van deze foto’s (het is een panorama). Hier ging zitten, helemaal in mijn uppie en dat de tranen me in de ogen sprongen, zo mooi en zo ontzettend stil met die schitterende spiegeling van de besneeuwde bergen, op een gegeven ogenblik kwam mijn vrouw naast me zitten en slaat de arm om me heen en ze zegt ik snap het. Dat land heeft zo veel indruk gemaakt op ons allebei en zijn vastbesloten om de komende jaren nog eens terug te gaan.

Robert Stienstra
Ik ben voornamelijk een landschaps – stadsgezichten fotograaf maar ik merk dat ik het steeds leuker en interessanter begin te vinden om te werken met mensen (modellen). Eerder dit jaar ben ik voor mezelf begonnen en heb ik inmiddels een aantal opdrachten gedaan voor verschillende klanten en ook voor 2020 liggen er al weer een paar opdrachten in het vooruitzicht.

Daarnaast heb ik bij mij thuis een fotostudio waar ik kleine fotoshoots kan doen. Ik fotografeer vanuit mijn gevoel en probeer mijn gevoel in de foto’s vast te leggen en ben ik veel minder een technisch fotograaf. Ik ga graag op pad met vrienden of fotogroepen en hou dan ook van het sociale aspect door bijvoorbeeld met een groepje weg te gaan om ergens te fotograferen en dan na de tijd wat te eten en/of te drinken met zijn allen. De komende tijd ga ik me voornamelijk focussen om meer opdrachten binnen te krijgen, en meer fotoshoots (bijvoorbeeld bruiloften) te doen.

Website: www.robertstienstra.nl
Facebook: Robert Stienstra Photography
Flickr: robert-1968
Instagram: Robert Stienstra Photography
Youpic: Robert Stienstra

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2019? Kijk dan hier!

Geef een reactie