Yvonne Wijsman | #mijnfoto 2018

Het afgelopen jaar geen bijzondere reis gemaakt en in tegenstelling tot de vorige jaren daarom een foto van dichtbij huis gekozen. Wel een foto van een bijzonder natuurmoment. Op een heerlijke mooie vroege ochtend in mei was ik met een klein groepje fotovrienden in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een superleuke combinatie van struinen, ervaringen uitwisselen en fotograferen. Met regelmaat het hele jaar door ontmoeten wij elkaar.

Aangekomen bij een mooie kikkerpoel ontdekten we deze net uitgeslopen Viervlek Libelle (Libellula Quadrimaculata). Prachtig om dit te aanschouwen! Nog hangende aan het net verlaten “huis” , de vleugels nog helemaal opgerold. De komende uren droogde deze Viervlek op en kon de wijde wereld in!

Over Yvonne Wijsman
Yvonne is een hobbyfotograaf die probeert steeds iets bij te leren en door veel te oefenen steeds beter te worden. Fotografie is voor haar, naast haar drukke baan als HR-assistent en mantelzorg voor haar vader (tot augustus van dit jaar ook voor haar moeder), de ultieme vorm van ontspanning. Vooral in de natuur kan ze dan alles even vergeten. Ze komt dan ook heel erg graag in de Amsterdamse Waterleidingduinen of de Kennemerduinen. Soms met een klein groepje fotovrienden maar ook alleen gaat ze graag op pad.

Ze probeert zich te bekwamen in nieuwe dingen. Zo heeft ze afgelopen jaar een workshop meervoudige belichting gevolgd. Daarnaast heeft ze een vintage objectief gekocht (Helios) en wil zich daar in het nieuwe jaar meer in gaan verdiepen.
Spontaan is ze dit jaar met een groepje Instagrammers portretfotografie gaan doen. Nooit eerder had ze zich hier aan gewaagd maar het was verrassend leuk!

Instagram: ywfoto
Flickr: Yvonne Wijsman
Facebook: YWfoto
Twitter: Yvonne0803

Benieuwd naar de andere inzendingen voor #mijnfoto 2018? Kijk dan hier!

Geef een reactie