Website gehackt, dus nieuwe kansen!

Gepubliceerd op 7 april 2023 om 09:00

Inmiddels een paar maanden geleden is mijn website gehackt. De lolbroeken hebben alles verwijderd en ik had nooit een back-up draaien. Kortom pech voor mij, want alles was weg. Heb lang getwijfeld wat te doen, kon alles opzeggen of weer wat nieuws maken. Een nieuwe website is het geworden, want dat biedt ook nieuwe kansen.

Een lange tijd heb ik ervan zitten balen dat mijn website uit de lucht was gehaald. Hiermee ben ik alles wat ik had gemaakt verloren. De blogs, productreviews en alle #mijnfoto inzendingen. Die laatste had ik misschien wel het meest de balen van. Inmiddels met vijf edities #mijnfoto was het samen toch een heel erg mooi en inspirerend fotografie overzicht geworden, met inzendingen van heel erg veel enthousiastelingen.

 

Deze hack heeft ook wel iets positiefs gebracht. Ik heb mijn domeinen opgeruimd en ben gaan kijken naar een nieuwe host. Voorheen had ik mijn website gemaakt in een Wordpress omgeving, maar ben na een zoektocht gestrand bij jouwweb.nl. Zij bieden de mogelijkheid om op een hele simpele manier je eigen website in elkaar te zetten. Naar mijn idee bieden ze voldoende mogelijkheden en zie deze website als resultaat. 

 

Mijn portfolio was al flink verouderd en dat heb ik direct aangepast. Zo heb ik gelijk ook een onderscheid gemaakt tussen het fotograferen met mijn spiegelreflex camera en de smartphone. Door gebrek aan tijd en zin om met mijn spiegelreflex camera op stap te gaan fotografeer ik steeds meer met mijn smartphone.

 

De website is nog niet af, dus wordt vervolgt...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.