De Willemstempel | Paleispark Het Loo

Gepubliceerd op 12 april 2023 om 13:00

Nieuw werk toegevoegd aan mijn shop op www.werkaandemuur.nl. De foto die ik september 2021 maakte in Paleispark Het Loo van de Willemstempel. Voor deze foto ging ik laag bij de grond om zo een fijne scherpte diepte en kadrering te creëren. Naast deze foto zijn er in mijn shop nog meer werken te vinden.

Bijna iedereen die weleens gewandeld heeft in Paleispark Het Loo zal de Willemstempel kennen. Ondanks dat je soms moet zoeken hoe je er komt, althans dat is mijn ervaring altijd. Er leiden veel wegen richting de tempel en dat geeft diverse mogelijkheden voor mooie foto's. Ondanks die paden staat hij midden in het bos en dat is echt een prachtige zetting.

 

Ondanks dat het lang geleden is dat ik deze foto maakte, ik kan het me nog goed herinneren. Het was niet de eerste keer dat ik rondom de Willemstempel aan het wandelen was. Echter had ik nog nooit echt de tijd genomen om een foto zoals deze te maken. Door laag de grond te gaan wilde ik een lijn creëren die de blik van de kijker naar de tempel zou leiden. Mede door het lage standpunt, de lens op mijn camera en het gekozen diafragma zorgt voor de scherpte diepte waar ik naar opzoek was.

 

Hoe leuk is het als één van mijn werken bij jou thuis of op kantoor aan de muur hangt! Ik zou er heel erg trots op zijn in ieder geval. Met die reden heb ik mijn shop ingericht. De kans dat je één van mijn foto's mist in de shop is groot. Neem contact met me op mocht je juist interesse hebben in een andere foto en/of voor andere doeleinden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.